Leesbril Hangover Panto - Havanna Bruin - Met etui
22.31

Leesbril Hangover Panto - Havanna Bruin - Met etui

€ 27,00
- +
Beschikbaarheid:Op voorraad
SKU 59300

Praktisch en populair is deze tweede uitbreiding van het HANGOVER-model. Deze nieuwe kant-en-klare leesbril overtuigt niet alleen door zijn praktische lange veren, waarmee de bril ook na het lezen om de hals kan hangen – hij is met zijn populaire panto-vorm ook nog eens een echte blikvanger. Een extra zacht etui beschermt de bril perfect. Verkrijgbaar in 4 kleuren, van + 1,00 dpt tot en met + 3,00 dpt, en daar tussenin elke 0,5 dpt.

Deze leesbril op sterkte van hoogwaardige Duitse kwaliteit is een Must Have voor iedereen waarbij beroepsmatig een leesbril onmisbaar is. Voor het schakelen tussen veraf en dichtbij is deze leesbril altijd binnen handbereik om de nek. Door de extra lange poten blijft de bril standvastig om de nek hangen óf op uw hoofd staan. Dit is extra praktisch voor alle mensen die hun handen moeten gebruiken. Van schilders, klusjesmannen, architecten, doctoren en verplegend personeel. Iedereen die belangrijke dingen met hun handen doen hebben hiermee een extra hulpmiddel om alles - in detail - goed te kunnen bekijken. Voor het beste resultaat kan een profesional niet zonder de Hangover Panto.

De I NEED YOU Hangover Panto is er in verschillende kleuren en kleurcombinaties. Voor iedere gelegenheid een Panto. Inclusief een mooi bijpassend etui.


Prijs is inclusief BTW, glazen op de gewenste sterkte. Uw bestelling is snel bij u thuis bezorgd en past door de brievenbus.

Meer informatie
Merk I Need You