Informatie rondom garantie & retour/ Tevreden klant

Happy Customer?

Ben jij ook zo in love met je Muki item(s)? Plaats dan een foto, waarop jij jouw favoriete Muki item draagt, op Instagram en tag @mukifashion in deze foto i.c.m met een hashtag #mukifashion of publiceer de foto op onze facebookpagina met #mukifashion. Recensies worden ook zeer gewaardeerd.

Je maakt daarmee kans op maar liefst €25,- SHOPPING MONEY incl Verzendkosten!:) Iedere maandag kiezen we een winnares uit alle ingezonden foto's. Dus waar wacht je nog op? Trek je Muki outfit aan en let's shoot some pics!;)

Retourneren

“U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Mocht u alles retourneren dan krijgt u het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten terug. Enkel de kosten voor retour van uw huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien mogelijk kunt u het ook als brievenbuspakketje opsturen, dit is voordeliger.

Als u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u alleen contact met ons opnemen via [email protected]

Het is ook mogelijk om gebruik te maken van onze retourlabel. De kosten hiervoor bedragen €5.50. Wij verrekenen deze kosten achteraf met uw geretourneerde artikelen.  Gebruik als onderwerp RETOURLABEL.

 Wij nemen de verzendkosten voor onze rekening indien wij het verkeerde product hebben geleverd of als de fout op een andere manier te wijten is aan ons handelen.

Het is ook mogelijk om het pakketje af te geven in een van onze filialen.

Vergeet niet de herroepingsrecht formulier in te vullen.

Bewaar ten alle tijden uw track en trace verzendbewijs.

Garantie

Wij geven geen enkele garantie op onze kledingstukken. Denk hierbij aan beschadiging, na het wassen, stukgaan van een rits of losraken van steentjes etc.

Retourformulier

Download hier het retourformulier voor het terugsturen van bestellingen.