Cart0
Totaal:€0,00
Uw winkelwagen is leeg.

E-mailadres
PRESIDENT_G64300_red_front.jpg_product_product_product_product_product_product_product_product_product_product_product_product
PRESIDENT_G64300_red_front.jpg_product_product_product_product_product_product_product_product_product_product_product_product PRESIDENT_G64300_red_front.jpg_product_product_product_product_product_product_product_product_product_product_product_product PRESIDENT_G64300_red_front.jpg_product_product_product_product_product_product_product_product_product_product_product_product

Leesbril Surprise - Rood blauw gestreept

Waardering Nog niet gewaardeerd
Beschikbaarheid: Snelle levering (1-5 werkdagen) 
Artikel nummer:58900

Product afmetingen en gewicht

Gewicht:: 1.0000KG
Verkoopprijs met korting:
€24,00
Sterkte
Onze SURPRISE maakt uw leven kleurrijker! Deze leesbril in moderne, grote retrovorm met een geniale streepjesoptiek is een absolute MUST. Het verende scharnier zorgt voor comfort en flexibiliteit. Hierdoor is de SURPRISE niet alleen kleurrijk en chic, maar ook heel comfortabel. De softetui in bijpassende kleuren is nog eens een plus. Dit model is verkrijgbaar in vier fantastische kleuren, van + 1,00 dpt tot en met + 3,00 dpt, en daar tussenin elke 0,5 dpt.

Laatste Beoordelingen:

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.
Schrijf nu alstublieft een (korte) beoordeling ....(min. 100, max. 2000 tekens)
Eerst: Waardeer het artikel. Selecteer een waardering tussen 0 (slechtste) en 5 sterren (beste). Rating:
Geschreven tekens:

Opmerkingen over het product


Beveiligingscode Vernieuwen

Terug naar: SURPRISE Leesbrillen
Hulp nodig?
Heeft u hulp nodig? Loopt u vast tijdens het bestellen? Of heeft u een andere vraag? Neem hier eenvoudig contact met ons op.

Heeft u onze interactieve hulpvideo al bekeken? Wij leggen u uit hoe u producten bestelt en afrekent.

1000 tekens over
Met deze email worden automatisch gegevens zoals de door u gebruikte browser en uw besturingsysteem meegegeven. Zo kunnen wij u beter van dienst zijn.