Cart0
Totaal:€0,00
Uw winkelwagen is leeg.

E-mailadres
PRESIDENT_G64300_red_front.jpg_product_product_product_product_product_product_product_product_product_product_product_product
PRESIDENT_G64300_red_front.jpg_product_product_product_product_product_product_product_product_product_product_product_product PRESIDENT_G64300_red_front.jpg_product_product_product_product_product_product_product_product_product_product_product_product PRESIDENT_G64300_red_front.jpg_product_product_product_product_product_product_product_product_product_product_product_product

Leesbril Twist - Rood

Waardering Nog niet gewaardeerd
Beschikbaarheid: Snelle levering (1-5 werkdagen) 
Artikel nummer:63300

Product afmetingen en gewicht

Gewicht:: 1.0000KG
Verkoopprijs met korting:
€19,90
Sterkte
Inventief en opvallend - De TWIST van I NEED YOU is inventief ontworpen en verzekert u van veel leesplezier. Om te beginnen heeft hij een ruime glasmaat, en dan zijn er de warme kleuren met een licht streeppatroon, en tenslotte heeft hij een nieuw-ontworpen metalen springveer scharnier. Mis de TWIST niet! De bril komt standaard met een zacht etui in bijpassende kleuren. TWIST is verkrijgbaar in 4 kleuren van +1,00 dpt tot en met + 3,00 dpt, en daar tussenin elke 0,5 dpt.

Laatste Beoordelingen:

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.
Schrijf nu alstublieft een (korte) beoordeling ....(min. 100, max. 2000 tekens)
Eerst: Waardeer het artikel. Selecteer een waardering tussen 0 (slechtste) en 5 sterren (beste). Rating:
Geschreven tekens:

Opmerkingen over het product


Beveiligingscode Vernieuwen

Terug naar: TWIST Leesbrillen
Hulp nodig?
Heeft u hulp nodig? Loopt u vast tijdens het bestellen? Of heeft u een andere vraag? Neem hier eenvoudig contact met ons op.

Heeft u onze interactieve hulpvideo al bekeken? Wij leggen u uit hoe u producten bestelt en afrekent.

1000 tekens over
Met deze email worden automatisch gegevens zoals de door u gebruikte browser en uw besturingsysteem meegegeven. Zo kunnen wij u beter van dienst zijn.