Cart0
Totaal:€0,00
Uw winkelwagen is leeg.

E-mailadres
PRESIDENT_G64300_red_front.jpg_product_product_product_product_product_product_product_product_product_product_product_product
PRESIDENT_G64300_red_front.jpg_product_product_product_product_product_product_product_product_product_product_product_product PRESIDENT_G64300_red_front.jpg_product_product_product_product_product_product_product_product_product_product_product_product PRESIDENT_G64300_red_front.jpg_product_product_product_product_product_product_product_product_product_product_product_product

Leesbril Vital - Burgundy blauw - met etui

Waardering Nog niet gewaardeerd
Beschikbaarheid: Snelle levering (1-5 werkdagen) 
Artikel nummer:63100

Product afmetingen en gewicht

Gewicht:: 1.0000KG
Verkoopprijs met korting:
€24,00
Sterkte
Kleur variatie met VITAL -De I NEED YOU leesbrillen VITAL met zijn 2 kleuren is een zeer levendig en kleurrijk model. Comfortabel lezen is verzekerd door het genereuze formaat van de glazen, en de unique vorm van het glas. De springveer in het montuur geeft zorgt voor meer dan voldoende flexibiliteit. De look van de VITAL wordt bepaald door de licht transparante, matte afwerking and door het zachte etui, welke zorgt voor veilige opberging van de bril. VITAL is verkrijgbaar in 4 spannende kleuren combinaties, +1,00 dpt tot en met + 3,00 dpt, en daar tussenin elke 0,5 dpt.

Laatste Beoordelingen:

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.
Schrijf nu alstublieft een (korte) beoordeling ....(min. 100, max. 2000 tekens)
Eerst: Waardeer het artikel. Selecteer een waardering tussen 0 (slechtste) en 5 sterren (beste). Rating:
Geschreven tekens:

Opmerkingen over het product


Beveiligingscode Vernieuwen

Terug naar: VITAL Leesbrillen
Hulp nodig?
Heeft u hulp nodig? Loopt u vast tijdens het bestellen? Of heeft u een andere vraag? Neem hier eenvoudig contact met ons op.

Heeft u onze interactieve hulpvideo al bekeken? Wij leggen u uit hoe u producten bestelt en afrekent.

1000 tekens over
Met deze email worden automatisch gegevens zoals de door u gebruikte browser en uw besturingsysteem meegegeven. Zo kunnen wij u beter van dienst zijn.